Benefietdiner 2015

In 2015 heeft de serviceclub Kiwanis Goes De Bevelanden met ondersteuning van sponsoren het Zeeuwse benefietdiner georganiseerd in de Grote Kerk in Goes. Dit onder het motto: ‘Serving the Children of the World’. Met dit benefietdiner gaven we op een unieke wijze invulling aan de drie pijlers van Kiwanis Goes De Bevelanden: ‘Fundraising, Friendship and Fun’. De Stichting Het Vergeten Kind was het goed doel van dit benefietdiner. Deze Stichting zorgt voor een kindvriendelijke leefomgeving voor geestelijk en fysiek misbruikte kinderen.

De opbrengst van het benefietdiner was maar liefst € 50.000 en kwam geheel ten goede aan Stichting Het Vergeten Kind, dit dankzij de vele aanmeldingen, de gulle sponsors en de inzet van vrijwilligers. In dit bedrag zat een substantiële bijdrage van de Nederlandse Stichting voor het gehandicapte Kind (NSGK) die de eerste € 15.000 heeft verdubbeld.

Het diner was een prachtige gelegenheid om als organisatie/bedrijf samen met klanten of ander gezelschap samen te komen. De avond werd opgeluisterd met optredens van Dennis&Sophie, Isabelle Zoeteweij en als hoogtepunt Iris Kroes, bekend als winnares van The Voices. Culinair was de avond in de goede handen van Alex Kooman, bekend van restaurant De Kluizenaer.