Stichting KinderDiabetes Nederland

Stichting KinderDiabetes organiseert activiteiten voor kinderen met diabetes (suikerziekte) en wil kennis over diabetes met ouders, kinderen en hun leef- en schoolomgeving delen. Als er één plek is waar je gehoord wordt, waar begrip is én waar mensen met je mee willen denken als je vragen hebt, dan is het bij Stichting KinderDiabetes. Omdat juist dit contact het uitgangspunt is waar het de mensen van het eerste uur en al die andere mensen die zich daarna hebben aangesloten om gaat.

Of je nu vader, moeder, opa, oma, de vaste oppas, de leerkracht op school of de coach van de sportclub bent. Maar ook als je zélf diabetes hebt als kind, puber of jongere: als het aan ons ligt sta je er #nietalleen voor!