Onze sponsoren

Wij danken onderstaande organisaties van harte voor hun bijdrage in welke vorm dan ook. Zonder deze organisaties zouden wij niet in staat zijn om deze gezellige fundraising avond tot een succes te maken. Bent u nog geen sponsor van Kiwanis ZeelandExclusief? Meld dan uw team aan om deel te nemen aan de Kiwanis Kennis Quiz. Zo levert ook u een bijdrage aan het goede doel. Aanmelden kan via info@kiwaniszeelandexclusief.nl.
Hofman Productions BV
Hofman Productions BV
Hofman Productions is uw partner in evenementen! Wij verhuren licht, geluid, video, podia, meubilair, decoratie en standbouw. Daarnaast ondersteunen wij organisaties in het tot stand brengen van uiteenlopende evenementen.
Zeeuwse Service Apotheek
Zeeuwse Service Apotheek
Zeeuwse Service Apotheek “Persoonlijk, Betrokken en Deskundig”. Wij zijn een klantgerichte farmaceutische onderneming. U kunt bij ons terecht voor advies, service en begeleiding van uw geneesmiddelengebruik.
Lunchcafe Stadhuis
Lunchcafe Stadhuis
Op onze unieke locatie in het hartje van Goes verwennen wij u met een heerlijk kopje koffie en gebak, drankje, (h)eerlijke lunchgerechten en eten “wat de pot schaft”.
Van Westen Menswear Goes
Van Westen Menswear Goes
Van Westen is dé winkel voor herenmode in Zeeland. Met een uitgebreide collectie in casuals en citywear vind je bij ons alles wat je zoekt. We blinken uit in persoonlijke aandacht en service.
Inter Delta Communicatie
Inter Delta Communicatie
Van webdesign tot aansprekende advertenties, van Google Adwords campagnes tot contentbeheer.
Snel, effectief en onderscheidend, zoals u mag verwachten.
Viviers Le Petit Pechêur
Viviers Le Petit Pechêur
‘Viviers Le Petit Pêcheur’ is een innovator van wereldformaat op het gebied van conditioneren, opvetten, verpakken en vermarkten van schaal- en schelpdieren.
Nilsson
Nilsson
“Communicatiekunstenaars gebruiken hun creatief talent om de juiste boodschap op een effectieve manier over te brengen. Welke communicatievorm er ook wordt gebruikt, het gaat om het effect. Doelgericht, strategisch en creatief communiceren, dát is de kunst.”
Picobello Entertainment
Picobello Entertainment
Picobello Entertainment & Catering is een evenementenbureau met meer dan 20 jaar ervaring in de evenementenorganisatie. We regelen alles dat voor een geslaagd speciaal evenement nodig is. Niets wordt aan het toeval overgelaten.
het Gehandicapte Kind
het Gehandicapte Kind
Een samenleving waarin elk kind vriendjes heeft en geen gehandicapt kind alleen hoeft te spelen – dat is het ideaal van de Nederlandse Stichting voor het Gehandicapte Kind.